Päiväkoti Pikkulyhty

etusivun_paivakotikuva_kukat.jpg

Päiväkoti Pikkulyhty tarjoaa steinerpedagogista varhaiskasvatusta sekä steinerpedagogista esiopetusta vastaavaa toimintaa 1-7 vuotiaille lapsille, joiden kotipaikkana on Vihti, Lohja sekä Kirkkonummi. 

Steinerpedagogisessa varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa lasta pyritään huomioimaan kokonaisvaltaisesti: antamalla rakennusaineita hänen tahdolleen, tunteelleen ja ajattelulleen sekä auttamaan häntä sosiaaliseksi. 

Toimimme sisarusryhmässä, mutta järjestäydymme päivän aikana myös erilaisiin pienryhmiin. Ulkoilemme runsaasti sekä pihalla että metsässä. Näin lapsi saa runsaasti mahdollisuuksia leikkimiseen ja liikkumiseen. Sen jälkeen maistuu hyvin lounasravintolassa kotimaisista osin luomuelintarvikkeista valmistettu lounas. Välipalaa valmistamme myös itse.

Tiesitkö tätä?

Vaikka olemme yksityinen kannatusyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti, ei päivähoito meillä ole kallista. Kuntien palvelusetelijärjestelmän ansiosta kuukausittainen maksu perheille on samantasoinen kuin kunnallisessa päivähoidossa. 

Hae meille hoitoon

Vihdissä yksityiseen päiväkotiin hakeudutaan suoraan toivottuun päiväkotiin. Pikkulyhtyyn voit ilmoittautua ja hakea hakulomakkeen kautta. Tuleviin toimintavuosiin voi hakeutua koko ajan.

Hoitopaikasta voit lisäksi tiedustella 050 490 0375 / Susanna Lyytikäinen. 

Olet myös lämpimästi tervetullut käymään ja tutustumaan toimintaamme!

seinan_maalaus_kevat_2019.jpg