Ajankohtaista

Toimintakaudelle 2020-2021 esiopetukseen on haku nyt tammikuussa. Yksityiseen esiopetukseen ilmoittaudut suoraan meille.

Varhaiskasvatukseen voit hakea koko ajan. Elokuussa 2020 palaa subjektiivinen oikeus hoitoon ja 20h varhaiskasvatus rajaus poistuu.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme

Waldorf 100  juhlapäivänä 19.9 2019

Steinerpedagogiikkaa maailmassa.

Pikkulyhdyssä juhlimme klo 15-19.

Kutsumme mukaan kaikkia Vihdin steinerkoulussa tai päiväkodissa olleita lapsia ja nuoria perheineen mukaan. 

Muutkin päiväkodista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Bees and trees teemassa voit tuoda mukanasi monivuotista kukkivaa tai kukkasipulin ja laitamme sen maahan mehiläisten ja lasten iloksi.

Lisäksi juhlassa erilaisia taidepajoja kaikenikäisille.

Lasten töiden näyttely oli Vihdin kirkonkylän kirjastossa.

Väriä ja iloa steinerpäiväkoti Pikkulyhdyssä.

Avoinna 6.5. -25.5. 2019 kirjaston aikojen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan mm. eskareiden ryijyprojektiin ja valokuvaukseen. 

Lisäksi värikkäitä lasten maalauksia.

Olemme toimineet 1.1.2018 alkaen Pappilanpellon päiväkotirakennuksessa Kaartotie 1, josta kunnan päiväkotitoiminta loppui.

Meillä on nyt mahdollisuus laajentaa toimintaamme ja muodostaa toinenkin ryhmä mikäli kiinnostusta riittää. 

Pikkulyhdyssä on vapaita esiopetuspaikkoja sekä hoitopaikkoja kokopäivähoitoon ja varhaiskasvatukseen 20 tuntia viikossa toimintakaudelle 2019-2020. Nyt erityisesti vielä sopii 3 vuotta täyttänyt lapsi.

Vihdissä yksityiseen päiväkotiin hakeudutaan suoraan toivottuun päiväkotiin eli Pikkulyhtyyn haet sähköisesti otsakepalkin " Hae meille" kautta. Voit myös tiedustella toiminnastamme 050 4900375 ja tervetuloa käymään. Tuleviin toimintavuosiin voi hakeutua koko ajan. 

Vihdin kunnassa on käytössä yksityisen päivähoidon palvelusetelijärjestelmä. Kun perhe hakee yksityiseen päivähoitoon, laitetaan hakemus sähköisesti kunnan palveluseteliasiakkaaksi. Setelin suuruus määräytyy perheen tulojen ja lapsimäärän mukaan. Perheelle itselleen voi maksua olla Pikkulyhdyssä yhden lapsen kokopäivähoidosta 20-332e kuukaudessa.

Ilmoittautua tai hakea voit:  Hae meille -otsakepalkin kautta. Esiopetus- ja hoitopaikasta voit lisäksi tiedustella 050 4900375. 


Kirjaston nayttely.jpeg