Lumiukko_talvi.jpegAjankohtaista

Puuhapäivä perheille 30.3. -19 klo 10-14

Paja toimintaa: *Tule kokoamaan ja maalaamaan omannäköinen linnunpönttö. *Tanssin riemua ohjatusti. *Savimuovailua käsien iloksi.

Keittolounas edullisesti antaa voimia puuhaan.

Lasten vaatteiden ja tavaroiden vaihtotori. Voit tuoda itselle tarpeetonta , joka on toiselle mukaan otettavaksi tarpeellista. Eli tavaraa kiertoon.              

Tervetuloa uudet perheet ja asiasta kiinnostuneet tutustumaan toimintaamme.

Olemme toimineet 1.1.2018 alkaen Pappilanpellon päiväkotirakennuksessa Kaartotie 1, josta kunnan päiväkotitoiminta loppui.

Meillä on nyt mahdollisuus laajentaa toimintaamme ja muodostaa toinenkin ryhmä mikäli kiinnostusta riittää. 

Pikkulyhdyssä on vapaita esiopetuspaikkoja sekä hoitopaikkoja kokopäivähoitoon ja varhaiskasvatukseen 20 tuntia viikossa toimintakaudelle 2019-2020. 

Vihdissä yksityiseen päiväkotiin hakeudutaan suoraan toivottuun päiväkotiin eli Pikkulyhtyyn haet sähköisesti otsakepalkin " Hae meille" kautta. Voit myös tiedustella toiminnastamme 050 4900375 ja tervetuloa käymään. Tuleviin toimintavuosiin voi hakeutua koko ajan. 

Vihdin kunnassa on käytössä yksityisen päivähoidon palvelusetelijärjestelmä. Kun perhe hakee yksityiseen päivähoitoon, laitetaan hakemus sähköisesti kunnan palveluseteliasiakkaaksi. Setelin suuruus määräytyy perheen tulojen ja lapsimäärän mukaan. Perheelle itselleen voi maksua olla Pikkulyhdyssä yhden lapsen kokopäivähoidosta 20-332e kuukaudessa.

Ilmoittautua tai hakea voit:  Hae meille -otsakepalkin kautta. Esiopetus- ja hoitopaikasta voit lisäksi tiedustella 050 4900375.